Επιχειρηματικότητα και Νέες θέσεις Εργασίας

Κυριακή 31/03/2019 - 11:00
Αίθουσα ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Συζητάμε για το ρόλο του Δήμου για τους ελεύθερους επαγγελματίες, για τα εμπορικά καταστήματα, για την επιχειρηματικότητα και την ανεργία.

Σύγχρονη Πόλη - Σύγχρονη Εκπαίδευση

Κυριακή 17/03/2019 - 11:00
1ο Δημοτικό σχολείο Γλυκών Νερών (Κοραή 31 & Καραϊσκάκη) Γλυκά Νερά

Συζητάμε για την εκπαίδευση, για την παιδεία, για τις σχολικές δομές και τον ρόλο που πρέπει να εχει ενας σύχρονος Δήμος.

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας

Τετάρτη 20/02/2019 - 19:00
Γραφεία συνδυασμού - Ιωάννου Μεταξά 7

Σας προσκαλούμε στη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συνδυασμού μας τη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 19:00 στα γραφεία μας - Ιωάννου Μεταξά 7 Παιανία.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Θεματική εκδήλωση
"Ανθρώπινες Σχέσεις"

Κυριακή 27/01/2019 - 18:00
Αίθουσα ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Μέσα στη δίνη των πολιτικών αντιπαραθέσεων είτε σε εθνικό επίπεδο είτε σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης είναι πολύ εύκολο να ολισθήσουμε σε άγονους διαξιφισμούς ή αντιπαραθέσεις οι οποίες πολλές φορές μας οδηγούν σε κοινωνικές συμπεριφορές επιεικώς απαράδεκτες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που διαπιστώνουμε πως απομακρυνόμαστε επικίνδυνα από αυτό που ονομάζουμε ανθρώπινες σχέσεις.

Η θεματική εκδήλωση, θα δώσει όλα αυτά που χρειαζόμαστε να ξέρουμε για να αντιληφθούμε την κατάσταση και ποια βήματα πρέπει να κάνουμε για την βελτίωση των σχέσεων μας.

Συμμετέχουμε - Αποφασίζουμε - Διεκδικούμε - Πετυχαίνουμε!

Δευτέρα 13/01/2019 - 19:00
Μουσείο Βορρέ

Εκδήλωση της Ανεξαρτητης Δημοτικής κινησης Αλλάζουμε Μαζι - Ισίδωρος Μάδης

Τη Κυριακή 14 Οκτωβρίου ξεκινάμε μαζι

Δευτέρα 14/10/2018 - 19:00
Μεσογειακή Αυλή

Αξίζει και πρέπει να βάλουμε τέλος στην εποχή της μετριότητας στα Δημοτικά πράγματα. Να αναδείξουμε μια γενιά πολιτικών προσώπων στις τοπικές κοινωνίες με κριτήριο τις ικανότητες και όχι τις προσωπικές εξαρτήσεις. Να έρθουμε σε ρήξη με όσους βάζουν το ατομικό όφελος πάνω από την αξία της συλλογικής προόδου. Αξίζει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα για να κάνουμε την Παιανία & τα Γλυκά Νερά, τις γειτονιές που αγαπάμε, μια πόλη που θα θέλεις να ζεις. Είμαι βέβαιος ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τα χαμένα χρόνια.

Εμείς Μπορούμε. Μαζί, Μπορούμε Περισσότερα!