Απολογισμός Έργου της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παιανίας
Δήμαρχος Παιανίας ορκίστηκε ο Ισίδωρος Μάδης

Δήμαρχος Παιανίας ορκίστηκε ο Ισίδωρος Μάδης

Μεγάλη συμμετοχή πολιτών στο Μουσείο Βορρέ όπου ορκίστηκε νέος Δήμαρχος Παιανίας ο Ισίδωρος Μάδης, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των τοπικών συμβουλίων Παιανίας και Γλυκών Νερών!

Ο Ισίδωρος Μάδης ορκίστηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου Δήμαρχος Παιανίας παίρνοντας την σκυτάλη απ’ τον απερχόμενο Σπύρο Στάμου, ενώπιον πλήθους συμπολιτών του που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας που ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μ&Λ κ. Νικόλαος.

Ενώπιον του ασφυκτικά γεμάτου κόσμο αύλειου χώρου του Μουσείου Βορρέ, ο Μητροπολίτης Μ&Λ κος Νικόλαος, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς κάθε είδους δραστηριότητα του ποιμνίου που διακονεί και την τοπική πολιτική φυσικά, τόνισε στην ολιγόλεπτη ομιλία του – ως άριστος γνώστης των προβλημάτων που συνοδεύουν την απλή αναλογική – την ανάγκη πραγματικής και άδολης συνεργασίας μεταξύ των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, χωρίς δεύτερες σκέψεις αντιπαλότητας που θα εμποδίσουν την καλή πορεία των αποφάσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και της παντοειδούς ανάπτυξης των δύο κοινοτήτων του δήμου, Παιανίας και Γλυκών Νερών, ευχόμενος καλή επιτυχία στην νέα 4ετή δημοτική θητεία.

Ο Ισίδωρος Μάδης, γέννημα θρέμμα της Παιανίας κι ως εκ τούτου άριστος γνώστης των προβλημάτων της περιοχής, κατέκτησε τον δημαρχιακό θώκο στην τρίτη του προσπάθεια. Με εφόδια την υπομονή και επιμονή στον στόχο του, τη θέληση του για προσφορά, καθώς ζει τα καθημερινά προβλήματα του τόπου σε συνεχή επαφή με τους συμπολίτες του, που του δίνουν την ευκαιρία ν’ αντιληφθεί το τι μπορεί να γίνει για την ανακούφιση της καθημερινότητας, αλλά και τι χρειάζεται ώστε να δοθεί η δυνατότητα στις δύο κοινότητες, την «παραδοσιακή» Παιανία και τα «σύγχρονα» Γλυκά Νερά, να γίνουν πιο ελκυστικές με μια βιώσιμη ανάπτυξη, μπορεί να πετύχει εκεί που δεν μπόρεσαν οι προκάτοχοί του, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγα χρόνια.

Σημαντική σ’ αυτή του την προσπάθεια η συμμαχία που έχει εξασφαλίσει ήδη με τον συνυποψήφιό του Σταύρο Θανάση απ’ τα Γλυκά Νερά που ήρθε τρίτος κατά σειρά και ήδη εκδικάζεται στο εκλογοδικείο ένσταση σχετικά με την τύχη ενός δημοτικού συμβούλου, που αν καταχωρηθεί οριστικά και αμετάκλητα υπέρ του κου Θανάση, η συμμαχία των δύο ανδρών θα εξασφαλίσει την απόλυτη πλειοψηφία στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Ισίδωρος Μάδης γαλουχημένος επίσης στους κόλπους της Ν. Δημοκρατίας, όπου έχει εντρυφήσει σε κομματικά πόστα, διαθέτει τα απαιτούμενα πολιτικά περάσματα που θα του εξασφαλίσουν την όποια δυνατή υποστήριξη σε θέματα που θα λειτουργήσουν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας σε θέματα πολιτισμού, παιδείας, αθλητισμού, αναβάθμισης της καθημερινότητας σε τομείς που παρουσιάζουν υστέρηση και γενικότερα της ανάδειξης των πλεονεκτημάτων του δήμου.

Οπότε είναι στο χέρι των δύο, Μάδη και Θανάση, να μετατρέψουν την σχετική αισιοδοξία που υπάρχει στους πολίτες του Καλλικρατικού Δήμου, σε πλήρη, αν καταφέρουν να ασκήσουν μια εποικοδομητική συνεργασία διοίκησης, δικαιώνοντας αυτούς που τους στήριξαν και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ακόμα και όσων βρέθηκαν απέναντί τους.

Την ορκωμοσία τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος Διευθυντής του γραφείου αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, οι δήμαρχοι Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ο π. δήμαρχος Παιανίας Δημήτρης Δάβαρης, ο εκπρόσωπος της ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ» Γιώργος Παγώνης, ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας Νεκτάριος Καλαντζής κ.α.

Αλλάζουμε Μαζί - Ισίδωρος Μάδης