Απολογισμός Έργου της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παιανίας
Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του συνδυασμού του Δημάρχου Παιανίας

Ισίδωρος Μάδης: Προτεραιότητά μου ο δημότης, ο πήχης μπαίνει ψηλά

Πλήθος κόσμου έσπευσε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Παιανίας το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2023, παρά το τσουχτερό κρύο, για να ευχηθεί στον Δήμαρχο Παιανίας Ισίδωρο Μάδη για την ονομαστική του εορτή και να παρευρεθεί στην κοπή πίτας του συνδυασμού Αλλάζουμε Μαζί.

Από τις 19.00 και για αρκετές ώρες εκατοντάδες δημότες έσφιξαν το χέρι του Ισίδωρου Μάδη και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις μαζί του για όσα εξελίσσονται στον Δήμο Παιανίας.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, ευεργέτη του δήμου που πρόσφατα ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης και του παραδόθηκε το Κλειδί της πόλης.

Παρών στην εκδήλωση και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας ο οποίος διατηρεί φιλική σχέση με τον Ισίδωρο Μάδη.

Χρόνια πολλά στον Δήμαρχο Παιανίας ευχήθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Πέππας και Θανάσης Αυγερινός, οι βουλευτές Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Οικονόμου και Νάσος Αθανασίου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Κατσιγιάννης, Βαγγέλης Αλμπάνης & Γιάννης Σμέρος, οι υποψήφιοι βουλευτές Πέτρος Φιλίππου, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Χρήστος Ξενοκώστας και Βάσια Αναστασίου. Τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη εκπροσώπησε ο διευθυντής του γραφείου Θοδωρής Δεληγιώργης.

Ο Ισίδωρος Μάδης σε έναν σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στην υπερποσπάθεια που κατέβαλε από το 2019 έως σήμερα κόντρα σε κάθε αντιξοότητα αρχής γενομένης του εκλογικού νόμου. «Σηκώσαμε τα μανίκια και φέραμε αποτέλεσμα το οποίο είναι ορατό. Κάναμε δουλειά η οποία αγκαλιάστηκε από τους δημότες και τους αρμοδίους» σημείωσε και ευχαρίστησε όσους στήριξαν την προσπάθεια. Επεσήμανε πως προτεραιότητά του εξακολουθεί να είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων της κοινωνίας και των δημοτών, συμπληρώνοντας, πως πλέον ο πήχης μπαίνει ολοένα και ψηλότερα.

«Είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος έχω οραματιστεί έναν δήμο πρωταγωνιστή εδώ και πολλά χρόνια, αγαπάω την αυτοδιοίκηση, σέβομαι τους συνδημότες μου, προτάσσω τον διάλογο, δεν είμαι απόλυτος - ούτε μηδενιστής, μου αρέσει η σύνθεση», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στον στόχο της επανεκλογής για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού.

«Είναι επιτέλους ώρα ο δήμος μας να ξεφύγει από το κακό παρελθόν και να πάει μπροστά. Και αυτό θα το υπηρετήσω με σθένος. Γιατί δεν είμαι φοβικός, γιατί θέλω τις επενδύσεις στην περιοχή μας, γιατί θέλω το εργατικό δυναμικό του τόπου μας να βρίσκει δουλειά εδώ» συμπλήρωσε χειροκροτούμενους από τους παρισταμένους.

Κλέβοντας την παράσταση με παρέμβασή του ο εφημέριος του Καθεδρικού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, π. Μιχαήλ, τόνισε με έμφαση πως «είμαστε εδώ και είμαστε μαζί σας» .


Αλλάζουμε Μαζί - Ισίδωρος Μάδης