Απολογισμός Έργου της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παιανίας
«Μεγαλώνει» η ομάδα του Αλλάζουμε Μαζί: Επτά νέα πρόσωπα στο πλευρό του Ισίδωρου Μάδη – Ανακοινώνονται συνολικά 49 υποψήφιοι

«Μεγαλώνει» η ομάδα του Αλλάζουμε Μαζί: Επτά νέα πρόσωπα στο πλευρό του Ισίδωρου Μάδη – Ανακοινώνονται συνολικά 49 υποψήφιοι

Εννιά επιπλέον υποψηφίους για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Παιανίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί» Ισίδωρος Μάδης.

Μετά την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων τον Ιανουάριο, πλέον γίνονται γνωστοί στους δημότες της Παιανίας και των Γλυκών Νερών συνολικά 50 υποψήφιοι, πολλοί από τους οποίους συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Ανακοινώνοντας τους νέους υποψηφίους, ο Δήμαρχος Παιανίας δήλωσε:

«Η ομάδα του συνδυασμού Αλλάζουμε Μαζί μεγαλώνει και γίνεται πιο δυνατή. Με μόνο στόχο να δουλέψουμε όλοι μαζί για να σηκώσουμε ακόμα πιο ψηλά τον Δήμο Παιανίας. Επί τέσσερα χρόνια παλέψαμε με παθογένειες δεκαετιών, αποκαταστήσαμε την αξιοπιστία του δήμου μας, βελτιώσαμε την λειτουργία των υπηρεσιών, τακτοποιήσαμε τα οικονομία, εξασφαλίσαμε έργα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ – πολλά από τα οποία ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη. Κυρίως επιβάλαμε τη νομιμότητα έτσι ώστε να μπορούμε να σχεδιάζουμε το μέλλον χωρίς απρόοπτα και απαγορεύσεις.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους:

- Ζαχαροπούλου Μαριάννα
- Καφτάνη Αντώνη
- Κωστοπούλου Θεοδώρα
- Μιχαήλ Χρήστο
- Οικονομάκη Ειρήνη
- Σαλούρου Υφαντή Μαρία
- Στεφάνου Ελένη
- Φωτεινάκη Ανδρέα
- Χρονοπούλου – Μανωλέσου Χρύσα»

Αλλάζουμε Μαζί - Ισίδωρος Μάδης